sâmbătă, 8 februarie 2014

IN ATENTIA MEMBRILOR ANR DIN TARA SI DIN BACAU

          In perioada 7 - 14 februarie 2014, blog-ul Filialei Bacau a ANR va suferi unele modificari majore atat in cadrul structurii de organizare a paginilor, cat si modificari de ordin estetic. Prin urmare, este posibil sa nu mai gasiti unele postari acolo unde erau pana acum, precum si anumite elemente grafice sau gadget-uri. De asemeni, va informam ca s-a decis renuntarea la pagina "GALERIE FOTO", insa imaginile gazduite pe aceasta pagina vor avea hosting-ul pe alte site-uri, precum pagina de Facebook a asociatiei si vor fi prezente doar link-uri de directionare catre acele adrese. Aceeasi masura s-a luat si cu ferestrele de vizualizare ale clipurilor, acestea aflandu-se pe pagina You Tube, Basarab Party. In acelasi timp, s-a renuntat la unele pagini care ingreunau incarcarea, informatiile text urmand a fi postate pe alte pagini.
         Pentru informatii suplimentare, nelamuriri sau sugestii va stau la dispozititie la telefon 0234 578204, dar numai dupa finalizarea modificarilor. De asemeni, imi cer scuze pentru unele neplaceri cauzate de aceste modificari, precum si de intarzaierea incarcarii unor materiale din al doilea semestru al anului 2013.
         Motivele pentru care s-a recurs la aceste masuri sunt de ordin tehnic si vizeaza imbunatatirea traficului pe blog, precum si facilitarea citirii unor materiale cu programe de sintetizare audio cum ar fi Jaws.
        Va multumesc pentru intelegere!

                                                                        Cu stima, Admin,
                                                                                     Bogdan Florin Basarab

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Search